The Boys -traileri: Uusi Amazon-sarja näyttää haisevaa keskisormea supersankareille

08.10.2018 20:05 | Muropaketin toimitus

Garth Ennisin huipputörkeään sarjakuvaan perustuva The Boys -sarja nähdään ensi vuonna.

Viikonloppuna järjestetyn New Yorkin Comic-Conin yhteydessä julkaistiin melkoinen määrä mainosmateriaalia niin elokuvista kuin tv-sarjoistakin, ja myös Seth Rogenin ja Evan Goldbergin Amazonille työstämästä The Boys -sikailusarjasta esiteltiin ensimmäinen teaser-traileri.

Myös The Boys perustuu Garth Ennisin sarjakuvaan, kuten Rogenin AMC-kanavalle tekemä Preacher-klassikkosarjakuvan nössöversiokin. Amazon Primen sarjoissa saa onneksi sentään olla lähdemateriaalille vähän uskollisempi. Harmi vain ettei The Boys ole sarjakuvana lähellekään yhtä hyvä kuin Preacher.

Rogen ja Goldberg ohjaavat sarjan pilottijakson, jonka kässäristä vastaa Eric Kripke. Sarjan pääosissa nähdään muun muassa Elisabeth Shue, Karl Urban, Jennifer Esposito, Jack Quaid, Colby Minifie, Jess Salgueiro, Brittany Allen ja Bruce Novakowski.

Sarjis kuten sarjakin kertovat The Boys -nimisestä porukasta, joka listii korruptoituneita ja muutenkin vain rasittavan omahyväisiä supersankareita. Sarja alkaa Amazon Prime -suoratoistopalvelussa jossain vaiheessa vuotta 2019.

Muropaketin uusimmat