The Crow -elokuvan käsikirjoitus menee uusiksi – pääosaan Kauhean kankkusen tähtinimi?

23.06.2011 09:37 | Muropaketin toimitus

The Crow

James O’Barrin The Crow -sarjakuvasta on puuhailtu Hollywoodissa uutta filmatisointia jo monta vuotta, mutta kuvauksiin asti homma ei ole missään vaiheessa edennyt. Toisaalta Eric Dravenin tarinaa ei suostuta hautaamaankaan, ja niinpä uusin käänne on se, että The Crow -elokuvan käsikirjoitus on päätetty kirjoittaa uusiksi.

Relativity Media ja The Weinstein Company riitelivät pitkään oikeudessa siitä, kumpi studioista omistaa oikeudet The Crow -sarjakuvan uuteen filmatisointiin. Lopulta oikeudet menivät Relativity Medialle, joka pyrkii vihdoinkin saamaan elokuvan tuotantoon asti.

28 viikkoa myöhemmin -elokuvasta tuttu Juan Carlos Fresnadillo on palkattu ohjaajaksi ja huhujen mukaan Kauhea kankkunen -komedioiden Bradley Cooper esittää pääosaa. Alex Tse alkaa pian muokata O’Barrin sarjakuvasta valkokankaalle sopivaa käsikirjoitusta. Aikaisemmin käsikirjoittajaksi oli palkattu Nick Cave (!), mutta tämä sijoittui aikaan, jolloin Stephen Norrington oli vielä projektin veturi. Enää Cavella ei ole mitään tekemistä elokuvan kanssa.

Alkuperäinen The Crow -elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1994. Sen pääosan esittäjä Brandon Lee kuoli tapaturmaisesti elokuvan kuvauksissa, kun kuvauksissa käytettyyn aseeseen oli vahingossa jäänyt aitoja luoteja.

Lähde: Variety