The Dark Crystal: Age of Resistancen uudet kuvat osoittavat Netflix-sarjan luottavan perinteisiin erikoistehosteisiin

21.05.2019 08:01 | Muropaketin toimitus

Age of Resistance -sarja on esiosa The Dark Crystal -elokuvalle. 

Netflix julkaisi ensimmäisen teaser-trailerin The Dark Crystal: Age of Resistance -sarjasta jo kaksi vuotta sitten, eli produktiota on saatu tehdä aivan kaikessa rauhassa. Nyt sarjasta on julkaistu neljä uutta valokuvaa, joiden perusteella se todellakin tekee kunniaa alkuperäiselle vuoden 1982 The Dark Crystal -elokuvalle.

Sarja on toteutettu Jim Hensonin nukkeanimaatioklassikon tapaan ilman tietokonetehosteita. Nukkeotuksista vastaavat Jim Henson’s Creature Shop -lafka ja Brian Froud, joka toimi alkuperäiselokuvassa konseptitaiteilijana.

Kymmestä jaksosta koostuva The Dark Crystal: Age of Resistance -sarja on esiosa elokuvalle, ja mukana on melkoinen ääninäyttelijäkaarti.

Sarjassa ovat mukana muun muassa Jason Isaacs, Simon Pegg, Alicia Vikander ja Mark Hamill. Keskeisen hahmokolmikon ääninä toimivat Taron Egerton, Anya Taylor-Joy ja Nathalie Emmanuel.

The Dark Crystal: Age of Resistance -fantasiasarjan tuottaa ja ohjaa Louis Leterrier (Now You See Me). Tarkka ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.