Uusimmat

The Flash juoksi seinään: Supersankarileffa menetti taas ohjaajansa, julkaisu myöhästyy?

02.11.2016 09:40 Tatu Junni

The Flash

The Flashilla menee lujaa television puolella, kiitos hittisarjansa. Valkokankaan puolella superjuoksija on törmännyt seinään.

The Hollywood Reporterin mukaan vuodelle 2018 aikataulutettu The Flash -elokuva on menettänyt ohjaajansa. Rick Famuyiwa on jättänyt projektin taakseen ”taiteellisten erimielisyyksien takia”. Huhujen mukaan ohjaaja olisi halunnut tehdä rosoisemman elokuvan kuin Batman v Superman: Dawn of Justicen keräämää kritiikkiä säikähtänyt studio.

Uutta ohjaajaa ei ole toistaiseksi löytynyt tilalle.

Warner Bros. Pictures oli suunnitellut aloittavansa The Flashin kuvaukset maaliskuussa. Ensi-iltansa elokuva saa maaliskuussa 2018. Tai ainakin sen oli aikomus saada. THR:n mukaan Famuyiwan lähtö saattaa myöhästyttää The Flashin julkaisua.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ohjaaja jättää The Flashin. Alkuperäiseksi kippariksi kiinnitetty Seth Grahame-Smith pakkasi laukkunsa viime toukokuussa.

Batman v Supermanissa ja Suicide Squadissa ohimennen nähnyttä The Flashia eli Barry Allenia esittää Ezra Miller.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat