Justice League floppasi, mutta The Flashin omaa elokuvaa ei kuopattu – Uusi ohjaajapari tarttumassa haasteeseen

17.01.2018 13:18 | Muropaketin toimitus

The Flashin oma elokuva nytkähtää jälleen askeleen eteenpäin. Flashpointin ohjaajiksi ovat keskusteilla Vacation-komedian John Francis Daley ja Jonathan Goldstein.

Warner Bros käy parhaillaan neuvotteluita National Lampoon -uusintafilmatisointi/jatko-osa Vacationin ohjaajaparin, John Francis Daleyn ja Jonathan Goldsteinin, kanssa elokuvasta Flashpoint. Uusien ohjaajien myötä myös elokuvan tyylin oletetaan vaihtuvan komediallisemmaksi. Daley ja Goldstein eivät ole noviiseja supersankarielokuvien rintamalla, sillä he käsikirjoittivat viime vuoden hitti Spider-Man: Homecomingin.

The Flashin oma elokuva on tähän saakka odotellut toteutumista, sillä Varietyn uutisen mukaan Warner Bros on halunnut varmistaa Justice Leaguessa The Flashina esitellyn Ezra Millerin osallistumisen elokuvaan. Nyt Millerin aikataulut ovat vapaat Ihmeotukset 2 -seikkailun kuvausten valmistumisen myötä.

The Flashin sooloelokuva pohjautuu Geoff Johnsin ja Andy Kubertin viisiosaiseen sarjakuvaan nimeltä Flashpoint (2011), missä Flash muuttaa koko DC-universumin suuntaa matkaamalla menneisyyteen korjaamaan asioita.

Aiemmin uutisoitiin, että useat Justice Leaguen hahmot kuten Jason Momoan Aquaman, Gal Gadotin Wonder Woman ja Ray Fisherin Cyborg olisivat mukana myös Flashpointissa. Nähtäväksi jää, ketkä kaikki heistä nähdään elokuvassa – ja palaako Ben Affleck vielä Batmanin rooliin flopanneen Justice Leaguen jälkeen.

Flashpointille ei ole vielä määritelty julkaisupäivää.