Uusimmat

The Lone Ranger -tähti kirjautui vieroitukseen huume-, alkoholi- ja seksiongelmiensa takia

09.06.2021 18:00 Muropaketin toimitus

The Lone Rangerista ja Call Me By Your Name -elokuvasta tunnettu näyttelijä Armie Hammer on joutunut tänä vuonna huonoon valoon.

Näyttelijä Armie Hammer on kirjautunut hoitoon floridalaiseen hoitolaan huume-, alkoholi- ja seksiongelmiensa vuoksi, uutisoi Vanity Fair. Lehden lähde kommentoi Hammerin nyt pyrkivän saamaan jotain kontrollia elämäänsä.

Aiemmin tänä vuonna Hammer joutui huonoon valoon, kun häntä alettiin syyttää muun muassa raiskauksesta. Tuon jälkeen paljastui, että hän oli lähettänyt naisille epäilyttäviä, raiskausta ja kannibalismia ihannoivia viestejä. Hammer jättäytyi syytösten jälkeen pois kahdesta tulevasta elokuvatuotannosta ja sai myös potkut agentiltaan.

Hammerin lähipiiri on paljastanut, että näyttelijä on jo pitkään käyttänyt runsaasti päihteitä. Hänen näyttelijäkollegansa ovat kertoneet, kuinka hänelle kelpasi mikä tahansa huume. Hammerin on myös paljastettu olleen päihtyneenä Disney-elokuva The Lone Rangerin kuvauksissa ja lähteneensä huumepäissään revittelemään autollaan törkeää ylinopeutta asuinalueen kaduilla.