UUSIMMAT

The Mandalorianin kuvaaminen ei ole ollut ihan helppoa – Pääosaa esittävä Pedro Pascal avautuu sarjan haasteista

02.12.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

The Mandalorianin kypärän ja haarniskan alla näyttelee Game of Thronesissakin piipahtanut Pedro Pascal.

Näyttelijä Pedro Pascalin kasvoja ei pahemmin ole näkynyt Disney Plus -sarjassa The Mandalorian. “Mandon” kasvot ovat koko ajan kypärän alla piilossa ja koko hahmo puettuna haarniskaan, minkä vuoksi hahmon esittämisessä on ollut omat haasteensa.

Pascal avautuu sarjan kuvausten haasteista Entertainment Weeklyn haastattelussa ja kertoo kokemuksen olleen hankalin ja ainutlaatuisin koko tähänastisella urallaan.

“Suurin haaste Mandon esittämisessä toisella kaudella on edelleen itsestäänselvyys: kuinka pienillä tavoilla, äänen intonaation, fyysisen paikallaan olon tai asennon, suurten liikkeiden, pienten liikkeiden avulla dramaattisesti toteuttaa kohtauksia ja pitää hahmo kiinnostavana”, Pascal selittää.

“En ole varma, pystyisinkö siihen, jos en olisi saanut niin paljon kokemusta näyttämöltä, missä olen ymmärtänyt vartalon asennon merkityksen ja kuinka fyysisesti asettaa itsensä jonkinlaisiin raameihin ja kertoa tarinaa eleillä, asennolla, ja hyvin hyvin pienillä äänen intonaatioilla”, hän jatkaa.

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi

Muropaketin uusimmat