The Matrix Resurrections oli floppi lippukassoilla, mutta sitä silti katsottiin – laittomasti ladattuna

30.12.2021 16:00 | Muropaketin toimitus

Keanu Reevesin ja Carrie-Anne Mossin tähdittämä The Matrix Resurrections teki vaatimattoman tuloksen lippukassoilla ja sitä pidetään taloudellisena floppina.

Neljäs Matrix-elokuva ei ole ollut oikein millään mittarilla mitattuna valtaisa menestys. Paitsi yhdellä: se oli ensi-iltaviikollaan eniten laittomasti ladattu elokuva, uutisoi Deadline.

The Matrix Resurrections tienasi viiden ensimmäisen päivän aikana elokuvan budjettiin nähden vaatimattoman tuloksen lippukassoilla, sillä se tienasi vain vähän alle 70 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Yhdysvalloissa elokuva julkaistiin samaan aikaan HBO Maxissa, missä sen katsojamäärä oli ihan ok – noin 2.8 miljoonaa katselukertaa.

Huipulle elokuva ei kuitenkaan noilla striimauslukemilla yllä. Esimerkiksi Godzilla vs. Kongia katsottiin samassa ajassa 3,6 miljoonaa kertaa.

Piratismi kuitenkin kukoistaa. Uutisen mukaan neljäs Matrix oli julkaisuviikkonsa eniten laittomasti ladattu elokuva, ja jätti jälkeensä niin uuden Spider-Manin kuin Resident Evil: Welcome to Raccoon Citynkin.

LUE MYÖS: Arvostelu | The Matrix Resurrections on tylsä metaelokuva, joka paasaa 148 minuuttia nykymaailman epäkohdista