UUSIMMAT

The Simpsons -sarjan tuoreessa olympialaisjaksossa vieraillaan Helsingissä

16.02.2010 08:07 | Muropaketin toimitus

simpsonitSunnuntai-iltana Yhdysvalloissa esitetyssä Simpsonit-jaksossa nähtiin pätkä Helsingin vuoden 1952 olympiakisoista. Rehtori Seymour Skinnerin äiti Agnes kilpailee takaumakohtauksessa naisten seiväshypyssä Olympiastadionilla.

Simpsoneissa on toki aiemminkin viitattu Suomeen. Esimerkiksi viisi vuotta sitten johtaja Burns kehui olleensa lentävää suomalaista, Paavo Nurmea, nopeampi – autollaan.

Myös Ruotsi oli eilisessä Boy Meets Curl -jaksossa vahvasti esillä: Yhdysvaltain sekajoukkue kohtaa Tre Kronorin curlingin loppuottelussa. Silmiinpistävää on se, että kaikki Ruotsin joukkueessa ovat blondeja, kun taas suomalaisessa olympiakisayleisössä ei näy yhtään vaaleaverikköä.

Lähde: www.simpsonit.org

Keskustelu

Kyllä suomalaiset vissiin paljon reissaa maailmalla… En tiedä mitään muuta maata maailmassa, jossa ruotsalaisia haukuttaisiin homoiksi kun Suomi… Me kerrotaan vitsejä ruotsalaisia, norjalaiset meistä. Hyvähän se on, että meidän kisatorni varmaan näkyy simsoneissa, mutta nyt oikeesti mitä väliä?!?! Michael Jacksonin lentäjä oli suomalainen, wau!! Tony Halme oli Madonnan henkivartija, uskomatonta! Sääli, että meillä ei ole mitään mikä maailmalla tiedettäisi suomalaiseksi niin pitää tyytyä elämään muiden kautta…

Ihme ettei heittäny mitään isoa homovitsiä ruotsista. Koska niistähän ruotsi maailmalla tunnetaan (?)

Eikö se ole ennustettu/laskelmoitu että maailman viimeinen blondi tulisi olemaan suomalainen. Tällä kaiketi viitattu siihen, että suomessa olisi väkilukuun suhteutettuna eniten aitoja blondeja. Tiedä sitten. Kyseisessä jutussa puhuttiin siitä, miten blondit tulevat kuolemaan sukupuuttoon johonkin vuosilukuun mennessä.

”Silmiinpistävää on se, että kaikki Ruotsin joukkueessa ovat blondeja, kun taas suomalaisessa olympiakisayleisössä ei näy yhtään vaaleaverikköä.”

Niin ne stereotypiat kumoaa faktat.

Hyvä suomi…olisipa Vielä joulu jakso jossa simpsonit olisivat suomessa

Muropaketin uusimmat