Uusimmat

The Thing -ohjaaja suunnittelee Zack Snyderin kanssa elokuvaa ihmisiä raiskaavista zombeista

05.10.2011 14:34 Muropaketin toimitus

Matthijs van Heijningen on isolle yleisölle tuntematon nimi, mutta näin ei välttämättä ole enää kauaa. Herra on ohjannut marraskuussa ensi-iltansa saavan The Thingin ja ainakin sci-fin ja kauhun ystävät odottavat elokuvaa mielenkiinnolla.

Vaikka The Thing ei ole vielä saanut ensi-iltaansa, tähyää Matthijs van Heijningen jo uusia haasteita. Mies haluaisi tehdä Army of the Dead -nimisen zombie-elokuvan yhdessä Zack Snyderin kanssa. Alunperin Army of the Deadin kuvausten piti alkaa vuonna 2008, mutta taloudelliset ongelmat laittoivat projektin jäihin.

Zack Snyder on yhä sitoutunut toimimaan Army of the Deadin tuottajana ja van Heijningen on myös kiinnostunut ohjaamaan zombien valtaamasta Las Vegasista kertovan elokuvan. io9.com-sivustolle antamassaan haastattelussa ohjaaja paljasti miten Army of the Dead poikkeaa lukuisista muista genren elokuvista.

”Tämä elokuva poikkeaa muista… en ole varma pitäisikö minun kertoa tätä… miespuoliset zombiet raiskaavat ihmisnaisia. Kyllä. Lisäksi he saavat hybridijälkeläisiä, jotka ovat sekä ihmisiä että zombeja. Se on uusi näkökulma zombiegenreen ja ihan hullu sellainen”, Matthijs van Heijningen kertoi elokuvan suunnitelmista.

Army of the Deadin tuotannon tulevaisuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Zack Snyder kuvaa parhaillaan vuonna 2013 ensi-iltansa saavaa Teräsmies-elokuvaa, joten ainakaan vielä hetkeen ei elokuvateattereiden eteen kannata mennä jonottamaan.

Lähde: io9.com
Kuva Zack Snyderin elokuvasta Kuolleiden aamunkoitto (2004)