The Walking Dead alkaa muistuttaa 9. kaudella länkkäriä – tarjolla myös ensimmäinen promokuva

12.07.2018 11:17 | Muropaketin toimitus

The Walking Deadin pääpäsmäri Angela Kang avaa tarkemmin uuden kauden aikahyppyä.

Lokakuussa jatkuvasta The Walking Dead -sarjan yhdeksännestä kaudesta on julkaistu ensimmäinen promokuva, jossa nähdään Michonne hevosen selässä. EW:n mukaan heppa on oleellinen osa uusia jaksoja, sillä sarjan tuore showrunner Angela Kang kertoo haastattelussa The Walking Deadin muuttuvan yleisilmeeltään ja fiilikseltään lähemmäs länkkäriä.

Kang avaa luvassa olevaa aikahyppyä, kertoen sarjan maailman muuttuvan yhä vieraammaksi paikaksi.

– Tutkimme mitä tapahtuu kun ihmisten rakentamat asiat, kuten talot, tiet ja sillat alkavat hajota. Sarjaan tulee mukaan hauska western-viba, kun autot eivät enää toimi ja valaistuksena käytetään öljylamppuja. Myös hahmojen käyttämät aseet ovat jotain aivan muuta kuin ennen. Luulen inhorealistisen maailman olevan katsojille hauskaa ja piristävää, Kang mainostaa.

Lisätietoa 9. kaudesta on taatusti luvassa ensi viikolla San Diegon Comic-Conissa, jonka The Walking Dead -paneeli järjestetään perjantaina 20. heinäkuuta. Mukana juttelemassa ovat ainakin sarjan tähdet Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Danai Gurira, Melissa McBride ja Jeffrey Dean Morgan. Mukana on myös Kang, sarjakuvan ja sarjan luoja Robert Kirkman ja monitoimimies Greg Nicotero, joka toimii sarjan ohjaajana, tuottajana ja on vastuussa erikoistehosteista ja maskeerauksesta.

Muropaketin uusimmat