Uusimmat

The Walking Dead -sarjan turvatoimet ovat nyt melkoiset – Norman Reedus paljasti, mitä jokainen näyttelijä joutuu kantamaan mukanaan

23.10.2020 14:32 Muropaketin toimitus

The Walking Dead -sarjan 10. kauden viimeisten jaksojen kuvaukset ovat juuri meneillään.

Maailman koronatilanne on muuttanut toimintatapoja myös viihdeteollisuuden kulisseissa. The Walking Dead -sarjan 10. kauden kuvaukset jouduttiin keskeyttämään keväällä koronan vuoksi, mutta tekijäkaarti on nyt Comic Bookin uutisen mukaan päässyt palaamaan kuvauspaikalle työstämään kautta loppuun.

Turvatoimet ovat kuitenkin kovat. Sarjasuosikki Daryl Dixonia esittävä Norman Reedus paljastaa, että he joutuvat muun muassa kantamaan vaatteissaan jäljityslaitteita. Niillä seurataan, miten pitkään näyttelijät ovat toistensa seurassa.

“Meillä on hirveästi erilaisia sääntöjä. Jokaisella on joko kasvomaski tai suojus. Minulla on iso arpi kasvoissani, joten en voi käyttää maskia, joten pidän roiskesuojusta silloin kun muut käyttävät maskia. Meiltä mitataan mahdollista kuumetta ja meidät testataan koronan pikatesteillä kolmesti viikossa”, Reedus selittää.

Hänen mielestään osa säännöistä on noloja. Esimerkiksi se, että tuotantotiimi joutuu nykyisin ilmoittamaan aina kun näyttelijä on kuvauspaikalla.

“Kun saavun paikalle, he huutavat heti: ’Näyttelijä paikalla!’ Ja sitten ihmiset tekevät tilaa aivan kuin Mooses jakaessaan meren. Ja minä olen että sori, kuljen tästä vaan läpi. Se on hirveän noloa”, näyttelijä jatkaa.

Koronatilanne on myös vaikuttanut siihen, että zombeja esittäviä avustajia on nyt normaalia vähemmän.