The Walking Dead -tähti esittää ihmislihaa syövää agenttia mahtavan Chew-sarjakuvan elokuvaversiossa

23.04.2014 09:30 Muropaketin toimitus

The Walking Dead

Steven Yeun on suurelle yleisölle tuttu The Walking Deadin pohjalta tehdyn tv-sarjan Glenninä. Pian mies esittää myös toista sarjakuvasankaria.

John Laymanin ja Rob Guilloryn mainion Chew-sarjakuvan pohjalta tehdään animaatioelokuva, uutisoi The Hollywood Reporter. Steven Yeun on palkattu ääninäyttelemään aikuisille suunnatun piirretyn pääosaa, agenttia nimeltä Tony Chu.

Image Comicsin julkaisema Chew kertoo Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston agentista, joka voi ruokaa maistaessaan aistia mistä sen raaka-aineet ovat peräisin ja miten ne ovat päätyneet lautaselle. Taitonsa avulla Chu jäljittää rikollisia ja päätyy työnsä puitteissa haukkaamaan mm. ihmislihaa ja muita ei-niin-perinteisiä suupaloja.

Chew-elokuvan ohjaa John Laymanin käsikirjoituksen pohjalta Jeff Krelitz, joka on vasta aloittelemassa ohjaajajuraansa. Teattereihin ei animaatioseikkailua tuoda, eli kyseessä on melko pienen budjetin tuotanto, joka julkaistaan vain hopeakiekoilla ja digitaalisesti. Tarkka päivä on vielä paljastamatta, mutta eiköhän Chew päivänvalon näe loppuvuodesta tai ensi vuoden alkupuolella.

Chew

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Hollywood Reporter