Uusimmat

The Walking Dead -tähti mukaan Wolverine 3 -elokuvaan?

19.05.2016 11:03 Tatu Junni

Hugh Jackmanin viimeiseksi X-Men-elokuvaksi jäävään Wolverine 3:een ollaan kiinnittämässä taas uusi näyttelijä.

James Mangoldin ohjaaman Wolverine 3:n (virallinen nimi on yhä arvoitus) näyttelijäkaartin tuorein lisäys on Fear The Walking Dead -sarjasta tuttu Elizabeth Rodriguez. Neuvottelut ovat vielä kesken, mutta sen verran loppusuoralla, että naisen osallistuminen projektiin vaikuttaa todennäköiseltä.

The Wrap -sivuston mukaan Rodriguez esittäisi tulevaisuuteen sijoittuvassa mutanttiseikkailussa ”pientä, mutta merkittävää sivuosaa”. Voisiko kyseessä olla Wolverinen naispuolinen klooni X-23, josta on huhuttu tänä keväänä? Tai kenties ikääntyneen Wolverinen vaimo?

Wolverine 3:n muita tähtiä ovat Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Eriq La Salle ja Elise Neal.

Elizabeth Rodriguez

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat