Uusimmat

The Walking Deadilla menee nyt huonommin kuin kertaakaan aiemmin koko sarjan historiassa

17.10.2018 11:57 Muropaketin toimitus

The Walking Dead -sarjan katsojaluvut jatkavat laskuaan Yhdysvalloissa.

Jokin aika sitten kerroimme AMC-kanavan suunnitelmista jatkaa The Walking Dead -sarjaa ainakin kymmenen vuotta ja aikovan tehdä ties kuinka monta The Walking Dead -universumiin sijoittuvaa elokuvaa ja sarjaa, jotka nähtäisiin ympäri maailmaa eri tv-kanavilla ja suoratoistopalveluissa.

Saapa nähdä miten suunnitelmien käy, sillä Yhdysvalloissa sarjan yhdeksännen kauden katsojaluvut ovat reippaassa laskussa aiempaan verrattuna.

Variety kertoo viime sunnuntaina esitetyn kauden toisen jakson nimeltään The Bridge katsojalukujen olleen vain noin 4,9 miljoonaa. Kauden avausjaksoa tuijotti noin 6,08 miljoonaa katsojaa, joka on reippaasti vähemmän kuin edellisen kauden päätösjakson katsojaluvut, ja todella kaukana kahdeksannen kauden pilottijaksosta, jota katsoi noin 11,44 miljoonaa ihmistä.

Luvut ovat edelleen melkoisia, mutta todella kaukana ennätyksistä. Yhdysvaltain katsojaluvut eivät tietenkään ole kaikki kaikessa, mutta vaikuttaa siltä etteivät sarjan uuden showrunnerin Angela Kangin ideat toimineet. The Walking Dead hyppäsi ajassa eteenpäin uudella kaudellaan ja mukaan tuotiin uusia hahmoja.

Suomessa sarjaa esittää tuoreeltaan Fox-kanava, jossa uudet jaksot nähdään maanantaisin.