Uusimmat

The Walking Deadin luojan toinen kauhusarja saa kirvestä kalloon

04.10.2018 11:38 Muropaketin toimitus

Cinemax-kanava päätti valitettavasti lopettaa joka tasolla The Walking Deadia paremman Outcast-sarjan vain kahden kauden jälkeen.

Parhaiten The Walking Dead -sarjan ja -sarjakuvan luojana tunnetun Robert Kirkmanin hieno Outcast-kauhusarja saa Deadlinen mukaan kirvestä kalloon vain kahden tuotantokauden jälkeen.

HBO:n sisarkanava Cinemax ei tilaa sarjasta kolmatta tuotantokautta, sillä Kirkmanin ja Paul Azacetan samannimiseen sarjakuvaan perustuvan sarjan katsojaluvut olivat pettymys ja laskusuunnassa koko toisen tuotnatokauden ajan.

Sarjassa ja sarjakuvassa seurataan West Virginiassa sijaitsevan pienen Rome-kylän synkkiä tapahtumia. Pääosassa nähdään pahojen henkien riivaama Kyle Barnes (Patrick Fugit), jolla on harvinainen kyky käsitellä yliluonnollisia ilmiöitä ja häätää demoneja ihmisistä. Hän yrittää yhdessä pappi Andersonin (Philip Glenister) pelastaa kylän asukkaita pahuuden kynsistä.

Suomessa sarjaa on esittänyt tuoreeltaan Fox-kanava ja Viaplaysta löytyy tällä hetkellä ensimmäinen tuotantokausi.

Onneksi Image Comicsin julkaisema Outcast-sarjakuva jatkuu lyhyen tauon jälkeen joulukuussa, jolloin ilmestyy numero #37.