The Witcher -tähti Henry Cavill haluaisi vielä palata Supermaniksi: “Se ei ole kiinni pelkästään minun halustani”

28.12.2021 17:02 | Muropaketin toimitus

Henry Cavill nähtiin toistaiseksi viimeisen kerran Supermanin roolissa keväällä 2021 julkaistussa Zack Snyder’s Justice Leaguessa.

Henry Cavill vakuutti Supermanin roolissa ensimmäisen kerran Zack Snyderin vuonna 2013 ohjaamassa elokuvassa Man of Steel. Viime keväänä julkaistiin Snyderin oma versio Justice League -elokuvasta, minkä jälkeen Cavill on joutunut laittamaan Supermanin viittansa komeroon.

The Witcher -sarjan pääroolissa viime ajat nähty Cavill haluaisi kuitenkin vielä joskus palata Clark Kentin rooliin.

“Minusta olisi ihanaa esittää Supermania vielä, mutta se kaikki riippuu. Kaikessa on niin monta liikkuvaa osaa, eikä se ole kiinni pelkästään minun toiveestani”, Cavill selittää.

Tuoreessa haastattelussa (Comicbook Movien kautta) Cavill kertoo vihdoin myös oman näkemyksensä Snyderin nelituntisesta elokuvasta. Cavillin mielestä Snyderin versio toi kaivattua herkkyyttä jo olemassa olevaan elokuvaan, mikä hänen mukaansa oli “ehdottoman tärkeää Supermanin hahmon osalta”.

LUE MYÖS: Arvostelu | Zack Snyder’s Justice League on neljän tähden supersankarieepos, joka korjaa elokuvateatteriversion virheet tyylikkäästi