Uusimmat

Thor 3:n näyttelijät paljastettu: mukana kaksi Taru sormusten herrasta -tähteä

21.05.2016 08:22 Tatu Junni

Marvel Studios teki parhaansa, ettei ensimmäinen Thor-elokuva (2011) muistuttaisi liikaa Taru sormusten herrasta -trilogiaa. Enää eivät vertailut vankasti omilla jaloillaan seisovaa studiota huoleta.

Syksyn 2017 Thor: Ragnarokin näyttelijät on paljastettu, ja mukana on peräti kaksi Tolkien-filmatisoinneista tuttua näyttelijää.

Chris Hemsworthin, Tom Hiddlestonin ja Anthony Hopkinsin kaltaisten tuttujen lisäksi kolmatta Thor-elokuvaa tähdittävät Hulkin rooliin palaava Mark Ruffalo sekä Taru sormusten herrasta -elokuvista tutut Cate Blanchett (Hela) ja Karl Urban (Skurge). Mukaan on palkattu myös Jurassic Parkin Jeff Goldblum (The Grandmaster) ja Creedin Tessa Thompson (Valkyrie).

”Kosmiseksi road tripiksi” kuvaillun Thor: Ragnarokin ohjaa mainiosta What We Do in the Shadowsista tuttu Taika Waititi.

Ensimmäinen promokuva keskittyy Cate Blanchettin esittämään Hela-pahikseen.

Thor: Ragnarok

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat