Thor-ohjaaja Taika Waititin odotetusta Hitler-komedia Jojo Rabbitista julkaistiin uusi traileri

04.09.2019 09:14 | Muropaketin toimitus

Jojo Rabbit nähdään Suomessa vuodenvaihteen jälkeen.

Fox Searchlight on julkaissut uuden trailerin Taika Waititin käsikirjoittamasta ja ohjaamasta Jojo Rabbit -elokuvasta. Tästä uudesta mainospätkästä tulee paremmin selville mistä oikein on kyse, kuin aiemmin ilmestyneestä teaseristä.

Elokuvassa Hitleriä esittävä Waititi on kuvaillut tekelettään vihan- ja natsienvastaiseksi satiiriksi. Hänen lisäkseen siinä esiintyvät muun muassa Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Sam Rockwell, Scarlett Johansson, Rebel Wilson, Alfie Allen ja Stephen Merchant

Tarkkaa päivää ei ole vielä paljastettu, mutta Jojo Rabbit saapuu Suomessa valkokankaille alkuvuodesta 2020.

Leffan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Käsikirjoittaja-ohjaaja Taika Waititille (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople) tunnusomainen huumori on läsnä myös hänen uusimmassa elokuvassan Jojo Rabbit. Toisen maailmansodan aikaan sijoittuva satiiri kertoo yksinäisestä saksalaispojasta JoJosta (Roman Griffin Davis), jonka elämä mullistuu kun selviää, että hänen yksinhuoltajaäitinsä (Scarlett Johansson) piilottelee ullakolla nuorta juutalaistyttöä (Thomasin McKenzie). JoJon täytyy kohdata vahva kansallismielisyytensä, ja apunaan hänellä on ainoastaan idioottimainen mielikuvitusystävä Adolf Hitler (Taika Waititi).”

Muropaketin uusimmat