Thor: Ragnarok on Marvelin synkin elokuva – mukana Hulk, Valkyrie ja Lumoajatar?

15.10.2015 14:20 | Tatu Junni

Thor: Ragnarok saa ensi-iltansa vuonna 2017.

Tuoreiden huhujen mukaan Taika Waititin ohjattavaksi uskotusta elokuvasta tulee Marvel Studiosin tuotannoista ehdottomasti synkin. Christopher Yost on kuulemma kirjoittanut juonenkäänteitä, jollaisia ei ole vielä yhdessäkään Marvel-leffassa nähty.

Liekö tuo yllätys, kun Ragnarök on Eddan skandimyyteissä maailmanlopun taistelu, jossa sekä maailma että kaikki sen elolliset olennot kuolevat.

Birth Movies Death -sivuston mukaan Thor: Ragnarokin käsikirjoitus on niin synkkä, että Marvel palkkasi What We Do In The Shadowsista tutun Waititin nimenomaan tuomaan hieman piristystä tarinaan.

Jos huhut pitävät paikkansa, Thor: Ragnarokissa Thor liittoutuu yhdessä Hulkin kanssa ja taistelee valkyrioita vastaan. Tämän kahinan yhteydessä matkaan lähtee Marvelin sarjakuvista tuttu Valkyrie, joka melkein jo nähtiin Thor: The Dark Worldissa.

Valkyrien kautta tarinaan tuodaan myös Lumoajatar, jonka olisi kaiken järjen mukaan pitänyt olla mukana jo ensimmäisessä Thor-elokuvassa. No, Marvel päätti toisin.

Thor: Ragnarok petaa tällä tietoa vahvasti vuonna 2018 ilmestyvää Avengers: Infinity Waria, jossa Marvelin sankarit taistelevat Thanosta vastaan. Vielä ei ole tiedossa käsitelläänkö Lokin ja Odinin tilannetta elokuvassa, mutta outoahan se olisi, jos The Dark Worldin cliffhanger ei saisi vihdoin jatkoa.

Toivoa sopisi myös, että Hela, Fenris ja Surtur saataisiin jotenkin mahtumaan tarinaan mukaan, kun kerran elokuvan nimi on mikä on.

Muropaketin uusimmat