Tiesitkö: Tämä jenkkisenaattori on esiintynyt viidessä Batman-elokuvassa ja yhdessä Batman-sarjassa: “Heath Ledger oli todella pelottava veitsen kanssa”

26.01.2021 21:00 | Muropaketin toimitus

Senaattori Patrick Leahy pääsi näyttelemään yhdessä Heath Ledgerin kanssa Yön ritari -elokuvassa vuonna 2008.

Demokraattien senaattori Patrick Leahy on kolmantena jonossa Yhdysvaltain presidenttiyden perimysjärjestyksessä, minkä lisäksi hän on myös valtava Batman-fani, uutisoi CTVNews. Uutisen mukaan Leahy on päässyt myös näyttelemään Batman-elokuviin.

Leahy oli ensimmäisen kerran mukana Batman-maailmassa vuonna 1995, jolloin hän pistäytyi cameo-roolissa elokuvassa Batman Forever. Samana vuonna hän toimi ääninäyttelijänä senaattorin roolissa animaatiosarjassa Batman: The Animated Series.

Tämän jälkeen hänet on nähty poliitikkojen rooleissa elokuvissa Batman & Robin, Batman v Superman: Dawn of Justice sekä myös Christopher Nolanin ohjaamissa elokuvissa The Dark Knight ja sen jatko-osassa The Dark Knight Rises.

Yön ritarissa Leahy pääsi samaan kohtaukseen itsensä Heath Legderin esittämän Jokerin kanssa. Hän esittää poliitikkoa, joka kommentoi Jokerille, ettei pelkää roistoja, minkä jälkeen Jokeri nappaa miestä rinnuksista ja uhkailee häntä veitsellä.

“Hän oli todella pelottava veitsen kanssa. Siinä ei tarvinnut lainkaan näytellä”, Leahy kertoo.