Uusimmat

Tim Burton ehdolla viidennen Pirates of the Caribbean -elokuvan ohjaajaksi?

03.06.2011 09:47 Muropaketin toimitus

POTC4

Toukokuussa ensi-iltansa saanut Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä on ollut hitti elokuvateattereissa, joten Walt Disney Pictures luonnollisesti suunnittelee täyttä vauhtia viidettä osaa suositulle elokuvasarjalle. Vaan kuka sen ohjaa?

Cinema Blend -sivuston mukaan Disney haluaisi Vierailla vesillä -ohjaajan Rob Marshallin jatkavan piraattielokuvien ohjaajana. Sivuston mukaan pestiä olisi tarjottu miehelle jo tammikuussa, mutta minkäänlaista sitovaa vastausta studio ei ole vieläkään saanut. Niinpä Disney on alkanut silmäillä muita sitä kiinnostavia ohjaajia.

”Luotettavien tietojen mukaan” ohjaajaehdokkaiden listan kärjestä löytyy Tim Burton, jota haviteltiin jo Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -elokuvan ohjaajaksi. Muita ehdokkaita ovat Cinema Blendin mukaan Shawn Levy, Sam Raimi, Chris Weitz ja Alfonso Cuaron.

Myös toisenlainen huhumylly pyörii Pirates of the Caribbean -elokuvien ympärillä: Johnny Depp ei ole kertonut haluaako hän ylipäänsä tehdä enää lisää merirosvoelokuvia. Jos Depp päättää jättäytyä pois, on kyseenalaista jatketaanko elokuvasarjaa enää uusilla osilla laisinkaan.

Lähde: Cinema Blend