Uusimmat

Titanic-tähdet ovat läheisiä ystäviä – Kate Winslet: “Itkin tavatessani Leonardo DiCaprion Covid-tauon jälkeen”

29.12.2021 17:00 Muropaketin toimitus

Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio tähdittivät yhdessä Titanic-elokuvaa vuonna 1997. Näyttelijät ovat tuosta lähtien olleet läheisiä ystäviä.

Yksi elokuvahistorian rakastetuimpia pareja on varmastikin Kate Winsletin ja Leonardo DiCaprion Titanic-elokuvassa esittämät Rose ja Jack. Tätä vain parantaa se fakta, että näyttelijät ovat olleet tuon vuonna 1997 julkaistun elokuvan jälkeen läheisiä ystäviä.

Winslet paljastaa Guardianin haastattelussa, että koronapandemia esti kaksikkoa tapaamasta toisiaan kolmeen vuoteen. Kohtaaminen pitkästä aikaa oli Winsletille koskettava tilanne.

“En osannut lopettaa itkemistä. Olen tuntenut hänet puolet elämästäni! Aina käydessäni New Yorkissa tai hänen ollessaan Lontoossa olemme käyneet syömässä tai kahvilla ja vaihtaneet kuulumisia. Nyt emme ole päässeet lähtemään kotimaistamme mihinkään. Niin kuin kaikissa globaaleissa ystävyyssuhteissa, olemme ikävöineet toisiamme Covidin takia. Hän on ystäväni, todella läheinen ystäväni. Olemme sidoksissa toisiimme koko elämän”, Winslet kertoo.

Titanicin jälkeen Winslet ja DiCaprio on nähty toisenkin kerran näyttelemässä pariskuntaa yhdessä, Sam Mendesin vuonna 2008 ohjaamassa draamassa Revolutionary Road.