UUSIMMAT

Toiko Avengers: Endgame mutantit Marvel Cinematic Universeen? – “Ei se välttämättä sitä vaadi”, käsikirjoittajat vihjasivat

14.05.2019 21:01 | Muropaketin toimitus

Avengers: Endgamen “napsautus” synnytti mahdollisesti multiversumin ja tarjosi fanien arvelujen mukaan mahdollisuuden myös mutanttien synnylle.

Ensi kesänä ensi-iltansa saavan Spider-Man: Far from Homen traileri paljastaa, että Avengers: Endgame avasi kokonaan uuden oven Marvel Studiosin tulevaisuudelle. Tiedämme nyt, että on olemassa vaihtoehtoisia todellisuuksia, joista mahdollisesti syntyy kokonainen multiversumi. Fanit spekuloivat myös sillä, aiheuttiko napsautuksen gammasäteily mutaatioita – sillä jokainenhan meistä tietää mitä se tarkoittaisi.

Avengers: Endgamen käsikirjoittajat Christopher Markus ja Stephen McFeely kommentoivat The Hollywood Reporterille faniteoriaa X-Menin mutanttien liittymisestä MCU:hun napsautuksen kautta. “Kaikki on tietenkin mahdollista, mutta en usko, että se välttämättä vaatisi sitä. Geneettinen mutaatio on geneettinen mutaatio. Se vain tapahtuu. Ehkä ne [mutantit] ovat jo keskuudessamme”, Markus selittää.

Lisäksi he arvelevat, että X-Menin ja Fantastic Fourin tuominen MCU:hun tuskin tulee olemaan mitään sellaista, mitä fanit osaavat ennalta edes arvella. “Uskon että Kevinillä [Marvel-pomo Feige] on siitä joku todella fiksu versio tulossa”, McFeely kommentoi.