Tom Cruise lähettää joka vuosi satoja kakkuja ympäri maailmaa – tänä vuonna kakun sai myös ihminen, joka ei näyttelijää tunne

16.12.2021 19:30 | Muropaketin toimitus

Tom Cruise muistaa ystäviään lähettämällä näille jouluisin kakkuja.

Yahoon toimittaja Stuart Heritage kertoo saaneensa tänä vuonna joulukakun itseltään Tom Cruiselta. Cruisella on tapana lähettää ystävilleen kakkuja jouluisin ja tänä vuonna kakun sai myös hänelle tuntematon toimittaja.

Heritage kertoo artikkelissaan kirjoittaneensa aiheesta useaan kertaan vuoden aikana ja toivoneensa teksteissään joskus olevansa niin tärkeä ihminen, että Cruise muistaisi myös häntä tuolla kakulla. Hän myös kertoo kirjoittaneensa, että voisi syödä koko kakun yhdeltä istumalta.

Heritage kertoo Cruisen vuosittaisen kakkuprojektin juontavan juurensa tämän avioliittoon Katie Holmesin kanssa. Tuolloin Holmes ja Diane Keaton ottivat tehtäväkseen etsiä kaikkien aikojen parhaan kakun – ja tuolloin se löytyi Doan’s Bakerystä Kaliforniasta. Cruisen henkilökunta lähettää kakut jouluisin vastaanottajilleen ja Heritagen kakun kerrotaan tulleen Isoon-Britanniaan yksityiskoneen kyydissä.