Tom Cruise lähtee kuvaamaan elokuvaa avaruuteen – Näin Universal saatiin vakuutettua 200 miljoonan dollarin tuotantobudjetista

31.07.2020 18:00 | Muropaketin toimitus

Tom Cruisen ja Doug Limanin seuraava elokuva kuvataan oikeasti avaruudessa. Yhteistyössä mukana oletettavasti Elon Musk.

Suurenkin tuotantobudjetin saaminen voi olla helppoa, jos sattuu olemaan Tom Cruise. Deadlinen uutisen mukaan Universal Picturesin johtajat on saatu vakuutettua siitä, että heidän kannattaa satsata 200 miljoonaa dollaria Cruisen elokuvaprojektiin, joka kuvataan oikeasti avaruudessa.

Uutisen mukaan megabudjetin saamiseen tarvittiin vain Zoom-puhelu Cruisen, ohjaaja Doug Limanin, Christopher McQuarrien ja PJ van Sandwijkin kanssa. He esittelivät tapaamisessa elokuvaidean, jota Liman parhaillaan käsikirjoittaa, mutta jolla ei siis ole vielä edes käsikirjoitusta, ja saivat lupauksen 200 miljoonan dollarin tuotantobudjetille.

Lähteiden mukaan elokuvaprojekti tehdään yhteistyössä Elon Muskin Space X -avaruusprojektin kanssa. McQuarrie, joka on pitkään työskennellyt Cruisen kanssa yhdessä Mission: Impossible -elokuvien parissa, toimii elokuvassa näillä näkymin tarinallisena neuvonantajana ja tuottajana.