Uusimmat

Tom Cruise otti taas tehtävän vastaan – Mission: Impossible 6:n ensi-ilta lukittu

09.11.2016 08:21 Tatu Junni

Mission: Impossible - Rogue Nation

Tom Cruise pisti Paramount Picturesin koville neuvotellessaan Mission: Impossible 6:n palkkiosta. Lopulta sopuun kuitenkin päästiin ja nyt menestyselokuvasarjan seuraavan osan aikataulu on lukittu.

Mission: Impossible 6 saa ensi-iltansa studion mukaan 27.7.2018. Samana päivänä saa nykytiedon mukaan ensi-iltansa myös kova kilpailija: Warner Bros. Picturesin Aquaman-supersankariseikkailu. Muutokset ovat kuitenkin vielä täysin mahdollisia molempien elokuvien kohdalla.

Mission: Impossible 6:n kuvaukset alkavat tällä tietoa ensi keväänä. Mission: Impossible – Rogue Nationista vastannut Christopher McQuarrie palaa ohjaamaan ja käsikirjoittaa myös tuoreimman osan.

Toistaiseksi vailla virallista nimeä olevan M:I6:n muista näyttelijöistä ei ole vielä tietoa. Olettaa voisi kuitenkin Simon Peggin, Ving Rhamesin, Jeremy Rennerin ja muiden tuttujen palaavan rooleihinsa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat