Tom Cruisella on erikoinen sääntö elokuviensa juoksukohtauksiin: kukaan ei saa juosta hänen kanssaan

14.08.2020 18:01 | Muropaketin toimitus

Tom Cruise on hyvä juoksija, mikä myös näkyy hänen elokuvissaan.

Tom Cruise on tunnettu siitä, että hän tekee elokuvissaan stunttinsa itse sekä myös siitä, että hän juoksee paljon. Hän ei kuitenkaan pidä siitä, että joku muu juoksee hänen kanssaan, paljastaa The Hollywood Reporter.

Asia tuli ilmi näyttelijä Annabelle Wallisin haastattelussa. Wallis näytteli Cruisen kanssa yhdessä vuonna 2017 julkaistussa floppielokuvassa The Mummy, ja sai Cruisen lupaamaan elokuvaan harvinaisen kohtauksen, missä näyttelijäkaksikko juoksee yhdessä.

Cruisen sääntö juoksukiellosta johtuu siitä, ettei monikaan pysyisi hänen tahdissaan.

“Hän on ihan eri levelillä. Minä sain juosta hänen kanssaan elokuvassa, mutta hän sanoi minullekin ensin ei. ’Kukaan ei juokse kanssani valkokankaalla’, hän sanoi. Väitin vastaan, että olen hyvä juoksija. Joten järjestin omat treenini juoksumatolla niin, että hän näkisi minun juoksevan, ja sitten hän suostui yhteiseen juoksukohtaukseen. Se oli suurin piirtein parempaa kuin Oscar-voitto, olin niin iloinen”, Wallis kertoo.

YouTubesta löytyy myös Evolution of Tom Cruise Run -video, jossa esitellään näyttelijän juoksukohtauksia vuosilta 1982-2018: