UUSIMMAT

Tom Cruisen aliarvostettu scifi-elokuva saa jatko-osan – nimeksi Live Die Repeat and Repeat

08.05.2017 08:20 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2014 ensi-iltansa saanut Edge of Tomorrow oli odottamattoman hyvä scifi-elokuva Tom Cruiselta. Vaikka harva jäi odottamaan sen tarinalle jatkoa, on moista nyt luvassa.

Turhankin aliarvostetun Edge of Tomorrow’n ohjaaja Doug Liman on kertonut Collider-sivuston haastattelussa jatko-osan nimen ja vahvistanut projektin olevan jo hyvin käynnissä. Samalla kävi selväksi, että ensimmäisen elokuvan tähdet jatkavat rooleissaan.

”Meillä on mahtava tarina! Aivan uskomaton! Paljon parempi kuin ensimmäisessä elokuvassa, ja tietenkin rakastin sitä elokuvaa”, Liman hehkutti vuolaasti.

”Uusi elokuva on nimeltään Live Die Repeat and Repeat. Tom Cruise ja Emily Blunt ovat molemmat innoissaan siitä. Kysymys kuuluu, milloin kuvaamme sen. Mutta kyse ei ole siis ’jos kuvaamme’, vaan ’kun kuvaamme'”.

”Live Die Repeat and Repeat” mukailee Edge of Tomorrow’n tunnuslausetta ”Live Die Repeat”, joka oli monen mielestä parempi kuin elokuvan virallinen titteli. Nähtäväksi jää, pysyykö jatko-osan nimi Limanin käyttämässä muodossa vai haluaako Warner Bros. Pictures muokata siitä suurelle yleisölle selkeämmän.

Domen arvostelussa Edge of Tomorrow sai arvosanaksi 3,5 tähteä viidestä, ja kylkeen kiitoksia:

”Nyt ovat maailmankirjat sekaisin! Tom Cruise on pääosassa elokuvassa, jossa hänen esittämälleen hahmolle nauretaan avoimesti. Edge of Tomorrow ei edes yritä olla muuta kuin näyttävää toiminta-scifiä, ja sellaisena se on oikein viihdyttävä.”

Edge of Tomorrow
Kaikki jutut aiheesta