Tom Hanks aikoo tehdä uuden elokuvan Captain Phillips -ohjaajan kanssa – Somalimerirosvot vaihtuvat sisällissodan kauhuihin

07.02.2019 21:30 | Muropaketin toimitus

Paul Greengrassin seuraava elokuva News Of The World sijoittuu Yhdysvaltain sisällissodan jälkeisiin päiviin.

Näyttelijä Tom Hanks ja ohjaaja Paul Greengrass työskentelivät viimeksi yhdessä vuonna 2013 julkaistussa jännärissä Captain Phillips, missä Hanks esitti somalimerirosvojen kynsiin jäävää kuljetuslaivan kapteenia. Nyt Hanks ja Greengrass ovat puheissa tehdä yhdessä uusi elokuva. Mahdollisesti tehtävä elokuva on nimeltään News of the World, kertoo Variety.

News of the World on Paulette Jilesin kirjoittama bestseller, joka sijoittuu Yhdysvaltain sisällissotaa seuraaviin päiviin. Se kertoo kapteeni Jefferson Kyle Kiddistä, joka kiertää kylästä kylään lukemassa uusimpia uutisia lähes lukutaidottomille asukkaille. Hän ystävystyy 10-vuotiaan pikkutytön kanssa, jonka perhe on murhattu ja jota mies lähtee saattamaan sukulaistensa luokse turvaan.

Hanksin on määrä esittää elokuvassa Kiddin hahmoa. Käsikirjoituksesta vastaa Lionista vuonna 2016 käsikirjoitus-Oscar-ehdokkuuden saanut Luke Davies.