Uusimmat

Tom Holland päätyi Uncharted-leffan pääosaan, koska Spider-Manin kuvauksissa oli paljon luppoaikaa

06.01.2022 13:25 Muropaketin toimitus

Tom Holland löysi Uncharted-pelit kuvatessaan ensimmäistä Spider-Man -elokuvaansa.

Tom Holland on suosionsa huipulla kolmannen Spider-Man -elokuvansa saattelemana, ja pian hänet nähdään myös Uncharted-peleihin perustuvan seikkailun pääosassa. Tarina siitä, kuinka Holland päätyi Unchartediin liittyykin olennaisesti Spider-Manin tekemiseen.

Kotaku kertoo Hollandin paljastaneen, että hän löysi Uncharted-pelit tehdessään Spider-Man: Homecoming -elokuvaa. Koska Sonylla on näppinsä Spider-Man -elokuvissa, tarjottiin elokuvatähdille trailereihinsa omat pleikkarit ja paljon pelattavaa. Niinpä Holland alkoi kavereidensa kanssa pelata Unchartedia odotellessaan kuvausten alkamista.

”Kun aloitimme, emme voineet lopettaa”, Holland hehkuttaa. ”Muistan kuinka minua yritettiin raahata ulos traileristani, ja minä yritin vaan sanoa että ei ei kun olen juuri läpäisemässä tämän tehtävän!”

Innostuminen Unchartedista johti sitten keskusteluun peleihin perustuvien elokuvien tekemisestä Sony Picturesin johtajan Tom Rothmanin kanssa. Jollei Sony olisi tarjonnut PS4-konsoleita näyttelijöiden ajanvietteeksi Spider-Man -kuvauksiin, ei Tom Hollandin tähdittämää Unchartedia olisi välttämättä koskaan tehty.

Uncharted-elokuvan on määrä saada ensi-iltansa helmikuussa. Hollandin ohella elokuvaa tähdittävät Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle ja Antonio Banderas.