Tom Hollandin roolittaminen Spider-Maniksi ei mennyt ihan nappiin – Näyttelijä luki asiasta internetistä ja hajotti sitten tietokoneensa

21.01.2021 08:44 | Muropaketin toimitus

Kukaan ei muistanut kertoa Tom Hollandille hänen saaneen Spider-Man-roolin.

Tom Holland kuvaa tällä hetkellä kolmatta Spider-Man -elokuvaansa, mutta kertoo Varietyn Actors on Actors -sarjassa näyttelijäkollega David Kaluuyalle, ettei roolittaminen ensimmäistä elokuvaa varten mennut oikein nappiin.

Holland sanoo roolitusprosessin kestäneen seitsemän kuukautta ja hänen käyneen koekuvauksissa kuusi kertaa. Robert Downey Jr.:n kanssa koekuvaukset sujuivat loistavasti, mutta sen jälkeen Marvel ei ottanut häneen yhteyttä pitkään aikaan. Näyttelijälle päätyi lukemaan lopulta asiasta netistä.

– Istuin tietokoneella koira vieressäni ja menin Marvelin sivuille, josta löysin artikkelin joka on minulla edelleen tallessa. Saitilla seisoi: ”Toivottakaa tervetulleeksi uusi Spider-Man, Tom Holland.” Innostuin niin, että hajotin koneeni, sillä nakkasin läppärin ilmaan ja se tipahti lattialle sänkyni viereen. Koira sekosi ja alkoi haukkua, minä huusin saaneeni roolin juostessani alakertaan kertomaan perheelleni. Vasta vähän myöhemmin Marvel soitti ja vahvisti asian, Holland tarinoi.