Törkeän ja ultraväkivaltaisen The Boys -sarjan pääpäsmäri kertoo saamistaan uhkausviesteistä

04.01.2021 10:19 | Muropaketin toimitus

Garth Ennisin sarjakuvaan perustuvan The Boys -sarjan showrunnerina toimii Erik Kripke.

The Boys -sarjan pääpäsmäri ja showrunner Eric Kripke kertoo Consequence of Soundin haastattelussa muun muassa sarjan teemoista, tyylistä ja tavasta käsitellä ajankohtaisia aiheita.

Hän sanoo myös suurimman osan ihmisistä ymmärtäneen sarjan olevan satiiria. Jotkut eivät luonnollisesti ole tajunneet moista, vaan vetivät herneen nenäänsä sikailusta ja väkivallasta. Kripke kertoo kuitenkin saaneensa yllättävän vähän uhkailuviestejä, mutta niiden vaikuttaneen häneen.

– Ensimmäisen kauden jälkeen kovinkaan moni ei suuttunut. Sain kuitenkin vihaisia uhkauksia, joihin reagoin kuten ihmiselle on ominaista. En halua valehdella ja väittää, että ne olisivat mitenkään hauskoja. Olen hetken kauhuissani, käsittelen asiaa jonkin aikaa mielessäni ja jatkan töitäni sarjan parissa, Kripke sanoo.

Showrunner työstää tällä hetkellä The Boysin kolmatta kautta, jota hän on käsikirjoittanut jo kolmen jakson verran. Uuden kauden on tarkoitus saada ensi-iltansa vielä tämän vuoden aikana, jos koronaviruspandemia vain sallii.

Muropaketin arvosteluissa Amazon Prime Videosta löytyvät The Boys -sarjan molemmat kaudet keräsivät kehuja, menon vain parantuessa toisella tuotantokaudella, josta todettiin muun muassa seuraavaa:

”The Boysin hahmoissa on nyt reippaasti lisää syvyyttä ja ulottuvuuksia, jonka johdosta kantaa ottavat elementit korostuvat, eikä sen vertauskuvia voi missata. Hahmojen käytös ja väkivaltaiset teot hätkähdyttävät, koska sairaan kuvaston keskellä on aidon oloisia ihmisiä tunteidensa kanssa. Verellä läträäminen on silti edelleen mielipuolisen hauskaa. The Boys on supersankarisarjaksi naamioitu kantaa ottava pikimusta komedia, joka naurattaa ääneen, saa ajattelemaan ja kysyy tärkeitä kysymyksiä. Uudet jaksot ovat viihdyttäviä, koskettavia ja saavat voimaan pahoin.”

Arvostelu: The Boys ei tavoita alkuperäisen sarjakuvan törkyistä tunnelmaa, vaikka omaperäinen uutuus supersankaritarinoiden joukossa onkin

Arvostelu | Jos et ole jo Amazon Prime Videon tilaaja, nyt kannattaa harkita: The Boys -sarjan uudet jaksot ovat syksyn parasta sikailua – ”Yrjöttää, naurattaa ja ottaa vielä kantaakin”

Muropaketin uusimmat