Uusimmat

Totta se on: Eddie Murphy palaa Beverly Hillsin kytäksi

15.06.2016 06:29 Tatu Junni

Pitkään siitä on puhuttu, mutta nyt näyttää vihdoinkin siltä, että Eddie Murphy palaa kuuluisimpaan rooliinsa.

Ei, emme puhu Shrek-elokuvien Aasista, vaan Axel Foleysta eli Beverly Hillsin kytästä.

Deadline-sivuston mukaan Paramount Pictures on kiinnittänyt Beverly Hillsin kyttä 4:n ohjaajiksi belgialaisen parivaljakon Adil El Arbin ja Bilall Fallahin. Nimet eivät ehkä sano mitään, ja Beverly Hillsin kyttä 4 onkin miesten ensimmäinen iso elokuva.

Viimeksi kun Beverly Hillsin kytästä kuulimme, oli neljännen elokuvan ohjausvastuu menossa Brett Ratnerille. Adil El Arbin ja Bilall Fallahin elokuvia (mm. Image ja Black), emme ole nähneet, mutta Rush Hourit ja X-Men 3:n kyllä – ja sen valossa olemme iloisia uusista ohjaajista.

Eddie Murphy ei ole vielä ohjaajavalintoja kommentoinut, mutta viimeksi kun mies aiheesta puhui, ei hän ollut järin innoissaan Beverly Hillsin kyttä 4:n käsikirjoituksen tilanteesta. Toivottavasti tarina on nyt saatu kuntoon ja kuvaukset päästään vihdoin aloittamaan. Alkujaan kun Axel Foleyn piti palata valkokankaalle jo viime keväänä.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat