Uusimmat

Traileri: Amazon Prime Video esittää Star Trek: Lower Decks -sarjan kakkoskauden tuoreeltaan Suomessa

28.07.2021 10:38 Muropaketin toimitus

Aikuisille suunnatun Star Trek: Lower Decks -sarjan uudet jaksot alkavat elokuussa.

Paramount+ -suoratoistopalvelu on julkaissut trailerin Star Trek: Lower Decks -sarjan toisesta tuotantokaudesta. Suomessa aikuisille suunnattua animaatiosarjaa esittää kuitenkin Amazon Prime Video, jossa uusi kausi alkaa 13. elokuuta.

Kymmenosaista animaatiokomediasarjaa esitetään jakso per viikko -tahdilla. Kauden finaalijakso julkaistaan perjantaina 15. lokakuuta.

Paramount+:ssa alkaa Yhdysvalloissa tänä syksynä toinenkin Star Trek -animaatiosarja nimeltään Star Trek: Prodigy. Sen saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa.

Star Trek: Lower Decks -sarjan ensimmäisestä kaudesta todettiin Muropaketin arvostelussa viime tammikuussa muun muassa seuraavaa:

”Uusista Star Trek -sarjoista niin Discovery kuin erityisesti Picard ovat varsin kehnoja, mutta Lower Decks on aivan luokatonta kuonaa, jolla ei ole juuri muuta tekemistä Star Trekin kanssa kuin hahmojen asut. Viittauksia tuttuihin hahmoihin, paikkoihin, asioihin ja tapahtumiin on toki tarjolla vaikka kuinka paljon. Animaatio tuntuu fanifiktiolta, joten sen läpät ja heitot ovat aivan merkityksettömiä ja kaikkea muuta kuin hauskoja.”

Arvostelu | Komediaksi tarkoitettu Lower Decks on uusista Star Trek -sarjoista huonoin, ja se on kyllä melkoinen saavutus se

Muropaketin uusimmat