Uusimmat

Traileri: Amazonin uusintaversio viime vuosikymmenen ahdistavimmasta sarjasta vaikuttaa turhalta lälläriversiolta

19.08.2020 17:01 Muropaketin toimitus

Brittiläinen musta komedia Utopia on ainakin yhtä ahdistavaa katsottavaa kuin Black Mirror.

Amazonin Prime Video on julkaissut trailerin Utopia-sarjasta, joka tulee tarjolle palveluun 25. syyskuuta. Kyseessä on uusintaversio upeasta saman nimisestä brittisarjasta, jota nähtiin kahden kauden verran vuosina 2013-2014.

Kahdeksasta jaksosta koostuvasta jenkkiversiosta vastaa Gone Girl -kirjasta ja -elokuvasta tuttu Gillian Flynn. Alkuperäissarjan luoja Dennis Kelly on kreditoitu uusintaversiossa vastaavaksi tuottajaksi.

Utopia pyöri Briteissä Channel Four -kanavalla kahden kauden ajan. Sarjalle oli tarkoitus tehdä myös kolmas kausi, joka ei koskaan toteutunut. Uusintaversiota työsti ensin HBO ja sen ohjaajaksi oli kiinnitetty David Fincher, mutta projekti kaatui rahariitoihin.

Amazonin versio on myös tyyliltään yhdistelmä salaliittotrilleriä ja mustaa komediaa, mutta se vaikuttaa ainakin trailerin perusteella paljon kesymmältä kuin alkuperäissarja, jonka traileri löytyy myös alempaa. Showrunner Flynn kertoi viime kuussa, että uusintaversio ei ole niin väkivaltainen kuin alkuperäisteos.

Utopiassa nähdään muun muassa Ashleigh LaThrop, Dan Byrd, Jessica Rothe ja Javon “Wanna” Walton. Mukana ovat myös John Cusack ja Rainn Wilson.

Alkuperäissarjaa ei valitettavasti löydy tällä hetkellä mistään Suomessa toimivasta suoratoistopalvelusta. Muun muassa Discshop ja Cd.on ovat kuitenkin myyneet molempien kausien import-versioita täälläkin, niin Blu-rayna kuin dvd:nä.

Muropaketin uusimmat