UUSIMMAT

Traileri: Anthony Hopkins loistaa nykypäivään sijoittuvan Kuningas Lear -elokuva-adaptaation pääosassa

22.08.2018 07:44 | Muropaketin toimitus

Kuningas Lear on William Shakespearen tunnetuimpia tragedioita, ja uusi elokuvaversio täynnä loistavia brittinäyttelijöitä.

William Shakespearen Kuningas Learin tuorein elokuvaversio on BBC:n ja Amazon Studion yhteistyö, jossa pääosassa nähdään Anthony Hopkins. Tuoreen trailerin perusteella konkarinäyttelijä on aivan liekeissä leffassa, joka sijoittuu fiktiiviseen nykyaikaan.

King Lear -elokuvan on ohjannut Richard Eyre (Notes on a Scandal), joka teki edellisen kerran yhteistyötä Hopkinsin kanssa vuoden 2015 upeassa historiallisessa draamassa The Dresser, jossa nähtiin myös Ian McKellen.

King Lear nähtiin Englannissa BBC Two -kanavalla jo toukokuun lopussa, mutta Yhdysvalloissa se tulee tarjolle Amazon Prime -striimauspalveluun 28. syyskuuta. Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän tämä nähdä meillä melko pian Ylen esittämänä, ellei Amazon lisää sitä myös täällä Primen valikoimaan.

King Learissa on mukana Hopkinsin lisäksi muitakin brittiläisiä laatunäyttelijöitä. Elokuvassa esiintyvät muun muassa Emma Thompson, Emily Watson, Florence Pugh ja Jim Broadbent.

Muropaketin uusimmat