Uusimmat

Traileri: BBC:n ja Netflixin yhteistyönä tekemästä Dracula-sarjasta vastaavat Uusi Sherlock -sarjan luojat

29.10.2019 11:44 Muropaketin toimitus

Uudessa Dracula-minisarjassa on mukana myös mm. Westworld-sarjan tekijöitä.

BBC on julkaissut ensimmäisen trailerin ja kaksi kuvaa Dracula-minisarjasta, joka perustuu luonnollisesti Bram Stokerin klassikkoromaaniin. Mainospätkä esittelee itse päähenkilön, jota esittää muun muassa The Girl in the Spider’s Web -elokuvasta tuttu Claes Bang.

Minisarja koostuu kolmesta 90 minuutin mittaisesta jaksosta ja sen ovat luoneet Stokerin kirjan pohjalta Steven Moffat ja Mark Gatiss, eli samat miehet jotka loivat Uusi Sherlock -sarjan ja ovat työskennelleet myös Doctor Whon parissa.

Pääosanesittäjä Bangin lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Sacha Dhawan (The Boy with the Top Knot), Nathan Stewart-Jarrett (Misfits), Catherine Schell (On Her Majesty’s Secret Service), Youssef Kerkour (Jack Ryan) ja Clive Russell (Game of Thrones).

Ensimmäisen jakson ohjaa Jonny Campbell (Westworld), toisen Damon Thomas (Killing Eve) ja kolmannen Paul McGuigan (Sherlock).

Dracula saa näillä näkymin ensi-iltansa vuodenvaihteen tienoilla. Englannissa sitä esittää luonnollisesti BBC ja Yhdysvalloissa sarja nähdään Netflixissä. Suomen tilanne ei ole vielä selvillä. Jos Dracula ei tule täällä tarjolle Netflixiin, niin veikkaamme sen todennäköisesti päätyvän Ylelle.