Uusimmat

Traileri: Bond-ohjaaja Sam Mendesin uusi sotaleffa 1917 on elokuvavuoden 2020 ensimmäinen kiinnostava tapaus

04.10.2019 08:26 Muropaketin toimitus

Taistelulähetit – 1917 -elokuvassa nähdään mm. Benedict Cumberbatch.

Universal Pictures on julkaissut uuden trailerin ja julisteen ohjaaja Sam Mendesin 1917 -sotaepookista.

Leffa on saanut vanhan koulukunnan tyyliin Suomessa viralliseksi nimekseen Taistelulähetit – 1917. Sen pääosissa nähdään esimerkiksi Captain Fantastic -leffasta tuttu George MacKay ja Game of Thronesissa esiintynyt Dean-Charles Chapman.

Bondeista ja American Beautysta parhaiten tunnetun ohjaaja Mendesin elokuvassa esiintyvät myös muun muassa Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Richard Madden ja Mark Strong. Mukana ovat lisäksi Andrew Scott, Daniel Mays, Adrian Scarborough, Jamie Parker, Nabhaan Rizwan ja Claire Duburcq.

Käsikirjoituksen ovat rustanneet myös tuottajana toimiva Mendes ja Krysty Wilson-Cairns. 1917 saa ensi-iltansa Suomessa 24. tammikuuta ja sen virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Ensimmäinen maailmansota on kuumimmillaan. Kaksi nuorta brittisotilasta, Schofield (George MacKay) ja Blake (Dean-Charles Chapman), saavat mahdottoman tehtävän. Heidän tulee päästä vihollislinjan läpi ja viedä perille viesti, joka estää satoja sotilaita vastaan suunnitellun kuolettavan iskun. Iskun kohteena on myös Blaken veli.”