Uusimmat

Traileri: Hyi miten kamalaa! DC:n Harley Quinnin omassa sarjassa kiroillaaan ja näytetään väkivaltaa

13.11.2019 08:55 Muropaketin toimitus

Harley Quinn -sarja on DC:n oman DC Universe -suoratoistopalvelun tekemä.

Yhdysvaltalainen DC Universe -suoratoistopalvelu on julkaissut uuden trailerin Harley Quinn -animaatiosarjasta, jonka se näyttää 29. marraskuuta alkaen. DC Universe on sama pulju, joka on vastuussa muun muassa hienoista Doom Patrol -ja Swamp Thing -sarjoista, joista molemmat löytyvät Suomessa HBO Nordicista.

Harley Quinnin äänenä sarjassa toimii muun muassa Big Bang Theory -sarjasta tuttu Kaley Cuoco. Ääninäyttelijäkööri on melkoinen, sillä mukana ovat myös esimerkiksi Lake Bell, Alan Tudyk, Ron Funches, JB Smoove, Jason Alexander, Wanda Sykes, Giancarlo Esposito, Natalie Morales, Jim Rash, Diedrich Bader, Tony Hale, Chris Meloni, Rahul Kohli, Sanaa Lathan, Vanessa Marshal ja Jacob Tremblay.

Sarjassa seurataan Harley Quinnin elämää hänen erottuaan Jokerista, jonka äänenä toimii Tudyk. Mukana on heidän lisäkseen vaikka kuinka paljon tuttuja DC-hahmoja.

Harley Quinnin saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän tämä nähdä muiden DC Universe -sarjojen tapaan jossain vaiheessa täälläkin.