Traileri: J.J. Abramsin ja Jordan Peelen Lovecraft Country -kauhusarja alkaa HBO:lla elokuussa

04.05.2020 09:24 | Muropaketin toimitus

1950-luvun Amerikassa uhkana ovat niin lynkkausporukat kuin Lovecraft-hirviöt.

HBO on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin Lovecraft Country -kauhusarjasta. Se perustuu Matt Ruffin vuonna 2016 julkaistuun saman nimiseen kirjaan, joka tutkii kirjailija H.P. Lovecraftin visioiden ja Yhdysvaltain sisällissodan jälkeisen rasismin yhteyttä. Sarjan vastaavina tuottajina toimivat J.J. Abrams ja Jordan Peele.

Sarja kertoo Atticus Freemanista (Jonathan Majors), joka lähtee ystävänsä Letitian (Jurnee Smollett-Bell) ja enonsa George (Courtney B. Vance) kanssa roadtripille läpi 1950-luvun Amerikan löytääkseen kadonneen isänsä (Michael Kenneth Williams). Matkalla he kohtaavat niin rasismia kuin hirviöitä, jotka voisivat olla suoraan Lovecraft-pokkarin sivuilta.

Sarjassa esiintyvät myös muun muassa Wunmi Mosaku, Aunjanue Ellis, Abbey Lee, Tony Goldwyn, Jamie Harris, Jamie Chung, Jordan Patrick Smith, Jamie Neumann, Erica Tazel ja Mac Brandt.

Lovecraft Countryn tuottajina toimivat Abramsin ja Peelen lisäksi Bill Carraro, Yann Demange, Daniel Sackheim ja David Knoller. Päävastuussa eli showrunnerina on Misha Green.

Sarja alkaa HBO Nordicissa elokuussa, mutta tarkkaa päivää ei ole vielä kerrottu.

Muropaketin uusimmat