Uusimmat

Traileri ja juliste: Dolph Lundgrenin uusi Acceleration-leffa on vanhan koulukunnan aivotonta toimintaviihdettä

04.10.2019 10:55 Muropaketin toimitus

Dolph Lundgrenin uutta toimintaelokuvaa ei taatusti nähdä Suomen teattereissa.

Cinetel Films ja 7Heaven Productions ovat julkaisseet trailerin ja julisteen Dolph Lundgrenin Acceleration-toimintatrilleristä, joka nähdään Yhdysvalloissa teattereissa ja VOD-palveluissa 8. marraskuuta ja dvd:llä ja Blu-raylla jo joulukuussa.

Lundgrenin lisäksi leffassa esiintyvät muun muassa Sean Patrick Flanery (The Boondock Saints), Chuck Liddell (Kick-Ass 2), Natalie Burn (The Expendables 3), Quinton ‘Rampage’ Jackson (The A-Team) ja Danny Trejo (Machete).

Lundgren esittää elokuvassa rikospomoa, joka joutuu petoksen uhriksi ja.. Ehkäpä toimintamäiskeen juonella ei ole niin väliä, kaikki tarvittava tulee selville tuosta alla olevasta trailerista.

Accelerationin on käsikirjoittanut joku sälli nimeltään Michael Merino, jonka muutamaa aiempaa elokuvaa ei ole Letterboxd-sivuston mukaan nähnyt oikeastaan kukaan. Hän toimii myös ohjaajana yhdessä Daniel Zirillin kanssa.

Suomen elokuvateattereihin Acceleration ei taatusti saavu, mutta eiköhän tämä ole pian jenkkijulkaisun jälkeen katsovissa täälläkin jossain suoratoisto- tai vuokrauspalvelussa.