UUSIMMAT

Traileri: Jason Stathamin uusi Wrath of Man on selvästi K16-ikärajan elokuva

03.05.2021 08:10 Muropaketin toimitus

Guy Ritchie ja Jason Statham tekevät taas yhteistyötä Wrath of Man -toimintatrillerissä.

Guy Ritchien ohjaama ja Jason Stathamin tähdittämä Wrath of Man on jo saanut teatteriensi-iltansa esimerkiksi Australisssa ja Venäjällä, mutta nyt MGM promoaa sen saapumista Yhdysvaltain teattereihin lapsilta kielletyllä red band -trailerilla. Lisäksi tarjolla on kaksi kohtausnäytettä.

Wrath of Man on jo neljäs Ritchien ja Stathamin yhteistyö, joka alkoi vuonna 1998 Lock, Stock and Two Smoking Barrels -leffalla.

Uutuudessa nähdään Stathamin lisäksi muun muassa Scott Eastwood, Holt McCallany, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan, Laz Alonso, Raúl Castillo, Post Malone, Chris Reilly ja Niamh Algar.

Wrath of Man saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa tämän viikon perjantaina 7. toukokuuta. Suomen enskari ei ole pandemian takia ole vielä selvillä. Maahantuoja ilmoittaa tällä hetkellä leffan saapuvan meillä valkokankaille ”keväällä 2021”.

Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Valpas mutta arvoituksellinen uusi arvokuljetusauton vartija (Jason Statham) yllättää työtoverinsa tekemällä ryöstöyrityksen tyhjäksi kylmäverisillä otteillaan. Kuka hän oikein on ja mistä hän on tullut? Tappajan vaistot omaavan turvamiehen perimmäinen motivaatio paljastuu pian, kun hän ryhtyy tasaamaan tilejä määrätietoisin ja peruuttamattomin askelin.”