Uusimmat

Traileri: John Goodmanin tähdittämä HBO:n The Righteous Gemstones -sarja nauraa tv-saarnaajille

25.07.2019 13:20 Muropaketin kesätoimitus

Danny McBriden luoma The Righteous Gemstones -komedia nähdään elokuussa.

HBO on julkaissut trailerin Danny McBriden luomasta The Righteous Gemstones -komediasta, jossa seurataan Gemstonesin televisioevankelistaperheen elämää. McBride myös näyttelee sarjassa ja toimii käsikirjoittajana sekä ohjaajana.

The Righteous Gemstones on tarina maailmankuulusta evankelistaperheestä, jolla on pitkät perinteet ahneudesta hyväntekeväisyyden ja Herran Jeesuksen Kristuksen nimissä. John Goodman esittää Eli Gemstonea, joka on perheen patriarkka. Danny McBride on perheen vanhin poika Jesse Gemstone ja perijä. Edi Patterson on perheen tytär Judy ja Adam Levine on perheen nuorin poika Kelvin. Sarjan luojina ja ohjaajina toimivat McBriden lisäksi myös Jody Hill ja David Gordon Green.

McBride painottaa tuoreessa EW:n jutussa, ettei todellakaan halua pilkata uskontoa tai uskovaisia vaan tekopyhiä ja rahanahneita evankelistoja.

Muropaketin toimitus ehti väijyä uutuutta vasta muutaman jakson, joiden perusteella sarja vaikuttaa oikein hyvältä. Kunnon arvio on luvassa lähempänä ensi-iltaa.

The Righteous Gemstonesin ensimmäinen tunnin mittainen jakso nähdään HBO Nordicissa 19. elokuuta. Loput ensimmäisen kauden jaksoista ovat puolen tunnin mittaisia ja tulevat tarjolle aina maanantaisin.

Muropaketin kesätoimitus

Muropaketin uusimmat