Uusimmat

Traileri: Loistavan Bob’s Burgers -animaation luojan uusi The Great North -sarja alkaa helmikuussa

03.11.2020 10:10 Muropaketin toimitus

The Great North -sarjassa ovat mukana mm. Nick Offerman ja Will Forte.

FOX on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin The Great North -sarjasta, jonka on luonut parhaiten loistavasta Bob’s Burgers -animaatiosta tunnettu Loren Bouchard.

The Great North vaikuttaa lyhyen mainospätkän perusteella animaatiotyyliä myöten hyvin samanlaiselta kuin Bob’s Burgers. Uutuus kertoo Alaskassa asuvasta Tobinin perheestä, jonka yksinhuoltajaisä Beef Tobin yrittää parhaansa.

Beef Tobinin ääninäyttelijänä toimii Nick Offerman ja muille hahmoille äänensä lainaavat muun muassa Jenny Slate, Will Forte, Megan Mullally, Dulcé Sloan, Paul Rust ja Aparna Nancherla. Mukana on myös muusikko Alanis Morissette omana itsenään.

The Great North on jo toinen Bouchardin uutuussarja vuoden sisään. Viime toukokuussa Apple TV Plus -palvelussa alkoi harmittavan vähälle huomiolle jäänyt Central Park.

The Great North alkaa Yhdysvalloissa ensi helmikuussa, mutta sen saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa.

Jos Bob’s Burgers -animaatio ei ole tuttu, niin suosittelemme korjaamaan asian välittömästi. Suomessa sarjaa löytyy yhdeksän kauden verran Viaplaysta. Yhdysvalloissa pyörii tällä hetkellä jo sarjan 11. kausi.

Muropaketin uusimmat