Uusimmat

Traileri: Luvassa lisää lutuisia psykopaattimurhaajia – Netflixin The End of the F***ing World -sarja jatkuu marraskuussa

31.10.2019 09:40 Muropaketin toimitus

Väkivaltainen ja todella musta komedia The End of the F***ing World jatkuu 5. marraskuuta.

Netflix on julkaissut ensimäisen trailerin ja julisteen The End of the F***ing World -genrehybridistä, sarjasta joka sekoittaa yhteen vähän kaikkea. Mainospätkää ei kannata katsoa, jos ensimmäinen kausi on näkemättä, sillä se luonnollisesti spoilaa sen tapahtumia.

Netflixin ja englantilaisen Channel 4:n yhteistyönä tekemä sarja perustuu Charles Forsmanin saman nimiseen sarjakuvaan. Uudella kaudella nähdään tutut päähahmot Alyssa (Jessica Barden) ja James (Alex Lawther), joista jälkimmäisen kohtalo on täysin auki ensimmäisen kauden tapahtumien jälkeen. Mukaan liittyy uutena näyttelijänä ainakin myös Naomi Ackie, joka esittää mystistä Bonnie-hahmoa.

Tammikuussa 2018 Netflixissä ensi-iltansa saanut 1. kausi keräsi Muropaketin arviossa kehut. Siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”The End of the F***ing World -sarjaa on todella hankala kuvailla. Väkivaltainen genrehybridi tuskin toimii kaikille, mutta suosittelen silti katsomaan ainakin ensimmäisen jakson. Joko lopetat katsomisen siihen tai huomaat ahmineesi kaikki oikeasti omaperäisen sarjan jaksot putkeen.”

Arvostelu: The End of the F**king World -sarja esittelee rakastettavan psykopaattimurhaajan

Uusi kausi tulee tarjolle Netflixiin 5. marraskuuta.