Uusimmat

Traileri: Menneisyys vainoaa kapteeni Picardia uudessa Star Trek -sarjassa

06.01.2020 11:13 Muropaketin toimitus

Star Trek: Picard -sarja alkaa tammikuun lopussa.

CBS All Access -suoratoistopalvelu on julkaissut uuden teaser-trailerin Star Trek: Picard -sarjasta. Pääosassa Jean-Luc Picardina nähdään luonnollisesti Sir Patrick Stewart.

Yhdysvaltain ulkopuolella, eli tietysti myös Suomessa Picard-sarjaa esittää Amazon Prime Video -palvelu, jossa sarja alkaa 24. tammikuuta.

CBS All Access on tilannut Picardia jo ennen ensi-iltaa myös toisen tuotantokauden. Molemmat kaudet sisältävät kymmenen jaksoa.

Star Trek: The Next Generation -sarjan hahmoista uutuussarjassa ovat mukana ainakin Data (Brent Spiner), William Riker (Jonathan Frakes) ja Deanna Troi (Marina Sirtis).

Mukana on myös Star Trek: Voyager -sarjan Seven of Nine (Jeri Ryan). Uusia hahmoja esittävät Santiago Cabrera (Big Little Lies), Michelle Hurd (Blindspot), Evan Evagora (Fantasy Island), Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Mr. Mercedes, Penny Dreadful) ja Isa Briones (American Crime Story: Versace).

Star Trek: Discovery -sarjan luoja ja vastaava tuottaja Alex Kurtzman on Picardin pääpäsmäri, ja showrunnerina toimii Michael Chabon.