Traileri: Netflixin uudessa The Rain -sarjassa seikkaillaan tulevaisuuden Skandinaviassa, eikä mitenkään iloisissa merkeissä

23.03.2018 14:50 | Muropaketin toimitus

Nuorille aikuisille suunnattu jännityssarja The Rain alkaa Netflixissä 4. toukokuuta.

Netflixin ensimmäinen tanskalaistuotantoa oleva sarja on maailmanlopun jälkeiseen aikaan sijoittuva The Rain. Jannik Tai Mosholtin, Esben Toft Jacobsenin ja Christian Potalivon luomassa sarjassa tanskalaissisarukset uskaltautuvat bunkkerinsa suojista ulos kuusi vuotta sen jälkeen, kun sateen mukana leviävä, kuolettava virus pyyhkäisi yli koko Skandinavian.

He lyöttäytyvät yhteen toisten eloonjääneiden kanssa ja lähtevät etsimään tuhoutuneen sivilisaation rippeitä vaarallisella matkalla läpi hylätyn Skandinavian. Maailmanlopun jälkeenkin he huomaavat, että inhimilliset tunteet kuten rakkaus, mustasukkaisuus ja muut aikuiseksi kasvamisen haasteet ovat säilyneet ennallaan.

Sarjan keskeisissä rooleissa näyttelevät Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic, Sonny Lindberg, Jessica Dinnage, Lukas Løkken ja Johannes Kuhnke. The Rain julkaistaan Netflixissä 4. toukokuuta.