Uusimmat

Traileri: Rehellinen Quentin Tarantino -dokumentti QT8: The First Eight ei kaihda kertoa ohjaajasta myös negatiivisia asioita

30.10.2019 11:14 Muropaketin toimitus

QT8: The First Eight -dokumentti kertoo Quentin Tarantinon uran 21. ensimmäisestä vuodesta.

Tara Woodin ohjaama kehuja kerännyt Quentin Tarantino -dokumentti sukeltaa syvälle kertoessaan ohjaajasta ja hänen urastaan. Elokuva keskittyy miehen uran 21. ensimmäiseen vuoteen ja nimensä mukaisesti kahdeksaan ensimmäiseen elokuvaan.

Wood ei vain ylistä Tarantinoa, vaan mukana on ei niin mairitteleviakin faktoja. Dokkari kertoo esimerkiksi ohjaajan antaneen yhdelle Inglorious Basterds -elokuvan ekstralle saman tien kenkää, koska hän ei osannut hahmonsa taustarinaa sanasta sanaan ulkoa.

Dokumentissa on mukana melkoinen määrä Tarantinon kanssa yhteistyötä tehneitä näyttelijöitä ja elokuva-alan ammattilaisia. Tarinoita ja mielipiteitään kertovat muun muassa Zoe Bell, Louis Black, Bruce Dern, Robert Forster, Jamie Foxx, Richard Gladstein, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Diane Kruger, Lucy Liu, Michael Madsen, Eli Roth, Tim Roth, Kurt Russell, Stacey Sher, Scott Spiegel ja Christoph Waltz.

QT8: The First Eight -dokumentti pyörähti Yhdysvalloissa teattereissa vain yhden päivän ajan, jolloin siitä järjestettiin useita erikoisnäytöksiä ympäri maan. Dokkari julkaistaan Jenkeissä digiversiona ja VOD-palveluissa 3. joulukuuta. Veikkaamme elokuvan tulevan tarjolle myös Suomen digivuokraamoihin pian tuon jälkeen.