Traileri: Rinnakkaistodellisuuteen sijoittuva avaruussarja For All Mankind jatkuu toisen kauden jaksoin helmikuussa

18.01.2021 09:43 | Muropaketin toimitus

Star Trek: TNG:sta ja Battlestar Galacticasta tutun Ronald D. Mooren kehuttu For All Mankind -sarja jatkuu vihdoinkin. 

Apple TV Plus on julkaissut trailerin For All Mankind -avaruussarjan toisesta tuotantokaudesta. Ronald D. Mooren luoman rinnakkaistodellisuuteen sijoittuvan sarjan ensimmäinen kausi sijoittui 1970-luvulle, mutta nyt avaruudenvalloituksesta kertovassa sarjassa ollaan vuodessa 1983.

Uusissa jaksoissa rooleihinsa palaavat tutut Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour, Krys Marshall ja Sonya Walger.

Uusina näyttelijöinä nähdään muun muassa ovat Cynthy Wu, Coral Peña ja Casey W. Johnson.

Kakkoskausi sisältää 10 jaksoa ja ne julkaistaan jakso per viikko -tahtiin. Uusi kausi alkaa Apple TV Plussassa 19. helmikuuta.

Muropaketin arviossa sarjan ensimmäisestä kaudesta todettiin syksyllä 2019 muun muassa seuraavaa:

”Neljän ensimmäisen jakson perusteella For All Mankind on täyttä herkkua avaruusfaneille, sillä sitä katsoessa huomaa toivovansa tapahtumien menneen edes vähän samalla tavalla myös omassa todellisuudessamme. Ties kuinka paljon pidemmällä olisimme niin teknisessä kehityksessä kuin rauhallisemman yhteiselon saavuttamisessa jos miehitettyjä kuulentoja ei olisi lopetettu vuonna 1972.”

Arvostelu: Battlestar Galactican luojan rinnakkaistodellisuuteen sijoittuva For All Mankind -avaruussarja on uuden Apple Plus -suoratoistopalvelun kiinnostavinta antia

Muropaketin uusimmat